‍News

DIGITAL MEDIE TRANSFORMATION

Filmshusið har inviteret Keld Reinicke til Færøerne fredag d. 13. september for at tale om Digital Medie Transformation.

Keld Reinicke er blandt de mest brugte medie konsulenter når det kommer til digital medie transformation i Skandinavien.

SXSW i Austin er en festival med fokus på nye teknologier og nye trends inden for digital kommunikation som tiltrækker nogle af verdens mest interessante gæstetalere, inden for deres felt. I år var Keld Reinicke inviteret til at komme med et bud på hvorfor Norden er blevet så interessant og hvad det i fremtiden vil betyde for det nordiske indhold.


Med baggrund i hans gæsteoptræden i Austin, har Filmshusið bedt Keld uddybe de strategiske aspekter i medielandskabet. Fra streaming giganter som Netflix, Amazon og Disney og deres strategier, planer- og de helt konkrete ting, det betyder for små sprog områders indholdsproduktion digitalt og især, hvad det betyder for brugerne.


Til sidst har vi også bedt Keld bruge lidt tid på at talt om TV-serier og TV-seriens ”guldalder”


Keld Reinicke er cand.phil. i film, tv og kommunikation fra Københavns Universitet og en af Danmarks mest erfarne tv-folk.

Reinicke har medvirket til opstarten af DR2, TV 2 ZULU og TV 2 Charlie og i 2007 blev han udnævnt til programchef på TV2 Danmark.

Keld Reinicke arbejder i dag med strategisk udvikling inden for digitalt indhold.

Prisen for at deltage er 195 DKK.

Du kan tilmelde dig ved at skrive til tina@filmshus.fo

Foredraget afholdes i Tórshavn. præcis adresse følger senere

...