LYDEN SOM MEDFORTÆLLER

trænger du til 2 dage med begavede samtaler og masser af inspiration, er dette kurset du bør melde dig til.

10 & 11 december fra kl. 10.00 - 16.00
Kr. 350
Sign up

2 dage i selskab med lyddesigner Peter Albrechtsen

Mange der ser film, hører lyden og musikken men tænker måske ikke nærmere over det. Og det kan ofte være formålet. Hvor billedet kan betage os, replikkerne kan komme til live igennem mesterlig performance, kan lyden, som ingen anden, tale ind i vores følelser.

Lyd og musik er måske de største følelsesmæssige instrumenter filmen har.

Nu har vi den luksus, i 2 dage, at dykke ned i lyddramaturgien sammen med selveste lyd designer Peter Albrechtsen. Vi har inviteret Peter til Færøerne for at tale om lyden og musikkens rolle i film og dokumentar. Dette kursus handler ikke om at sidde i en mixe biograf og hører hver enkelt finurlighed men er et kursus for alle der finder lyd og musik på film og i dokumentar, interessant. Vi sidder i Filmshusið og ser, lytter og diskuterer, når Peter gennem klip, taler om Lyd og musik.

Så trænger du til 2 dage med begavede samtaler og masser af inspiration, er dette kurset du bør melde dig til.

Peter Albrechtsen er uddannet lyd designer fra Den Danske Filmskole i 2001 og har siden været sound designer, re-recording mixer etc. på et enorm antal film. For at nævne nogle ganske få:

Trom, re-recording mixer / sound designer – 3 episodes, The Lost Leonardo, re-recording mixer / sound designer, Vores mand i Amerika, sound designer / supervising sound editor, Valhalla, sound designer / supervising sound editor, The Cave, sound designer / supervising sound editor, Idealisten, sound designer / sound mixer / supervising sound editor etc.