Konfliktløsning i kreative produktionskulturer

Lær at understøtte en kreativ samarbejdskultur ved at kunne håndtere konflikter i både lille og stor skala.

6 & 7 november fra kl. 10.00 - 16.00
Kr. 550
Sign up

Når man arbejder med film og tv-serie produktion vil der, som i alle kreative kulturer være både konkrete og sociale udfordringer, man skal finde en måde at håndtere.

I kreative kulturer kan man desuden være usikker på, om det at håndtere en konflikt kan ødelægge noget for det kreative samarbejde og mange kan derfor være forsigtige med at gå ind i konflikter. Det er dog meget vigtigt, at man får adresseret både sociale og konkrete uoverensstemmelser og finder en måde, hvor de ikke fylder i samværet, men bliver løst på en konstruktiv måde, så samarbejdet kan forløbe sikkert og inspireret.

På dette kursus vil vi se på, hvordan man kan understøtte en kreativ samarbejdskultur ved at kunne håndtere konflikter i både lille og stor skala. Vi vil se på, hvordan man kan analysere en konflikt og hvordan man kan håndtere den på en måde, der er hjælpsom for alle samt fører til bedre kreative løsninger.

Thea Mikkelsen er selvstændig erhvervspsykolog med fokus på ledelse og samarbejde i kreative/kunstneriske organisationer, innovationsdesigns samt coaching og udviklingssamtaler med mennesker, der arbejder professionelt med kreativitet og udvikling indenfor alle brancher.

Der undervises på dansk